Om oss på Eleganten 

Företaget grundades 1996

Din bröllopsdag, studentbal eller ditt barns dop är högtidsdagar att minnas. Vårt mål har genom åren varit att tillsammans uppfylla en del av era drömmar & förväntningar.

Hit är alla som behöver kläder till bröllop, balstudenten fester, dop m.m. välkomna. Vi har även många modeller för dig som behöver generösare storlekar. Viktigast för våra kunder är att ”rätt känsla” infinner sig, då man hittar det man söker. Vi rekommenderar att du provar i lugn och ro, och gärna testar olika modeller, för att lättare veta vad just du söker. Boka gärna in dig på en kostnadsfri konsultationstid hos oss.

Idag erbjuder vi även Nagel & Hårförlängning. Vår nagelteknolog Camilla tar hand om dig & jobbar med märket Indigo.

Då vi sätter hår gör vi det med äkta hår från Rapunzel, vi bokar alltid in en tid för rådgivning & genomgång, för att du skall få rätt färg & längd.

Du kan även boka in dig för Hudvårdsrådgivning så att du kan på bästa sätt förbereda din hud på bästa sätt. Vi jobbar med naturliga produkter som är skonsam för din hud.

Vi sätter i hop ett totalt paket för dig, önska vad som passar dig bäst. Hudvårdsrådgivning med prova på behandling, nagelvård, make up & styling.

Brudpaketet innehåller det just du behöver på din stora dag.

Blivande brudpar, kolla in vårt Brudpars lyxpaket under fliken Erbjudanden.

Kontakta gärna oss så hjälper vi till med de mesta!


Vill du läsa mer om klädkoder klicka här?
För mer information om Brudklänning, Balklänning, Aftonklänning, Frack, Kostym, Studentkläder, Bröllopskläder eller festkläder klicka på länken.